marți, 24 iulie 2012

De la inceput.

-Meditatiile din acest blog s-au nascut in perioade deosebit de tulburi din viata mea,un fel de rascruce a vietii,prag al unor decizii.
Fiecare din noi traversam zone gri,spatii ale singuratatii,bantuite de spaimele consecintelor deciziilor ce le vom lua.
Nelinistea nascuta in zona neutra dintre plictiseala trecutului si frica viitorului,devine posmagul uscat al diminetilor.Aici,in acest teritoriu al nimanui se plamadeste o noua viziune a existentei,proces dureros prin renuntarea la ceea ce esti,si prin saltul in necunoscutul care te asteapta
~ Zilele se rostogoleau peste mine si viata mea parea curpinsa de iuresul unui plonjon pe un topogan alunecos.Fiecare zi avea meandrele ei in curbe sinusoidale,urcand pe piscurile sperantelor,ca sa se naruiasca,apoi,in abisul disperarilor.
Parca traiam din nou durerile marilor dezradacinari de altadata,dar lipsite acum de incantarea explorarii noului necunoscut. Merinde pentru suflet mi-au fost cuvintele scumpe primite din partea unor oameni in a caror inima locuiesc. ~
Asa s-au nascut aceste scurte meditatii,care poarta in ele nu doar hrana mea sufleteasca ,dar au si o parte din atmosfera acelor framantari launtrice.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu